מבולבלת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

19/03/2014 | 13:30 | מאת: מאי

מה זמן הממוצע של טיפול דינאמי? שנתיים - שלוש? טיפול זה ממכר... כנראה צריכים לעצור את זה בכוח..זה מעייף ומתיש.. ובגלל התלות והנזקקות קשה לעצור את זה.. גם כשהיא לפעמים מדברת אליי בתקיפות אין לי מה לעשות עם זה ... זה הרגשה של - אני כועסת עליך שונאת אותך אבל אל תעזבי אותי ... אני כלואה.. ואולי צריך אומץ בשביל לעצור אתזה... אני מרגישה כפוית טובה על המילים שנרשמות פה... כי אני מקבלת ממנה הרבה דברים... או שאולי אני מצדיקה את היחס שלה עכשיו כי אני לא מסוגלת לעזוב.. בכל מקרה אני מבינה שלעזוב מתוך סערת רגשות זה לא הפיתרון אלא הפרידה צריכה להיות ממקום שקול... היא אמרה לי שצריך לחשוב על לעבור משתי פגישות בשבוע לפגישה אחת.. אמרה ששתי פגישות בשבוע צריכים יותר אנשים שיש להם יותר קשיים.. זה גם עיצבן אותי.. מי היא בכלל שתקבע כמה אני צריכה .. היא אומרת שזה הרבנ כסף שתי פגישות בשבוע.. (לוקחת 450 שח לפגישה)...ממש חמודה.. מתחשבת בי כלכלית... כמובן שלקחתי את זה בתור דחייה... שזה כבר החלק הדפוק שלי.. כי למה שהיא תרצה להתחשב בי? היא בטח מעדיפה שמישהו אחר יישב מולה

היי מאי, אולי המטפלת דווקא מאד הוגנת איתך והיא מנסה לעזור לך שהתלות לא תהייה הרסנית לך? ליאת

22/03/2014 | 22:03 | מאת: מאי

היי ליאת, יכול להיות שאת צודקת.. אני באמת צריכה לא לחשוב שרוצים תמיד ברעתי.. עזרת לי מאוד :)

מנהל פורום פסיכותרפיה