חרדות ולחץ

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

29/01/2014 | 00:25 | מאת: איציק

שלום , אני בן 27 סטודנט וחווה התקפי פאניקה לא מוסברים ולחץ תמידי במיוחד במצבי לחץ אמיתיים כמו מבחנים ! אין לי עבר טראומתי ואני מאבד שליטה בחיים אני פשוט אובד עצות .. בתקופות מסוימות נראה לרגע שאני שולט שוב במצב ואז זה חוזר .. כאילו הגוף שלי כבר נכנס למצב של חרדות ומתח אוטומטי גם כשאני בוודאות לא חושב על משהו מלחיץ מה שגורם לי לחשוב שזה משהו אמיתי כמו התקף לב .. מה את מייעצת לי לעשות ? כי זה פשוט הורס לי את החיים .. עד שאני לקראת סיום התואר :-) קצת מתפדח שמישהו ידע

היי איציק, מציעה לגשת לטיפול רגשי או גם לפסיכיאטר על מנת לבדוק כיצד לעזור לך. אין במה להתבייש אנשים רבים מאד סובלים מהתקפי חרדה וניתן לטפל בזה. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה