לימודי פסיכותרפייה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

03/01/2014 | 21:18 | מאת: שיר

שלום לך מקווה שתוכלי לעזור לי. אני בוגרת תואר ראשון בחינוך ( התמחות אנגלית) ועשיתי הסבה לסיעוד כאחות מוסמכת. לקח לי זמן להבין ולהפנים שמה שמעניין אותי מאוד זה התחום הטיפולי ואני מאוד מעוניינת ללמוד פסיכותרפייה ולעסוק בתחום הטיפולי ( בעיקר הכיוון הוא עם ילדים/נוער). לא הצלחתי למצוא מקום ללימודי פסיכותרפייה מבלי תואר שני בעבודה סוצאלית. האם יש מקומות שמכשירים /מוסדות לימוד לפסיכותרפייה עם הנתונים שיש לי. אני רואה במקצוע זה את עתידי המקוצעי ומאוד הייתי רוצה להגשים את החלום תודה

היי שיר, אני מניחה שבאוניברסיטאות זה אכן יותר קשה אבל האם בדקת לגבי לימודי פסיכותרפיה במוסדות אחרים? אולי הכיוון של פסיכותרפיה גופנית? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה