הפרעת חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/12/2013 | 11:44 | מאת: שם בדוי

שלום רב, הנני בת 25 לפני כ3 חודשים התעלפתי ומאז אני לא מפסיקה לסבול מכאבי ראש דמויי לחץ, סחרחורות, חוסר שיווי משקל, לחץ בעין רעידות ועוד על בסיס יומיומי, והדבר הכי בלתי נסבל זו המחשבה של מוות, המחשבה שתמיד הייתי בריאה ואני מכירה את גופי ומרגישה שאין זה הגיוני לחוש ככה ברע כבר הרבה זמן.. האם זה אופייני לחרדה?? חייבת לציין שעברתי כל בדיקה אפשרית בערך וכולן יצאו תקינות

היי שם בדוי, מה שאת מתארת עלול להיות אופיני לחרדה במיוחד אם הבדיקות הרפואיות תקינות, לפעמים גם הפחד מהתופעות הללו הפוך להיות עוד חרדה בפני עצמה. אולם כדי לקבל אבחון וטיפול מתאים אני מציעה לך לפנות לפסיכיאטר או לטיפול רגשי או גם וגם משום שאפשר לטפל בזה והרבה מאד אנשים סובלים מהפרעות חרדה למינהן כך שזו לא בושה. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה