הסבה מהייטק

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/03/2010 | 12:26 | מאת: תמיר

שלום רב, שלום ענבל, אני איש הייטק שמעוניין לעשות הסבה למקצוע הפסיכותרפיה כי אני מרגיש שיש לי מה לתרום בנושא. עשיתי שני קורסים באימון אישי ורציתי לשאול מהן דרישות הקדם על מנת להתקבל לביה"ס לפסיכותרפיה, האם אני צריך תואר בעבודה סוציאלית או בתחום טיפול אחר? מאוד אשמח אם תואילי לענות ולא לשלוח אותי למישהו אחר. בברכה, תמיר

18/03/2010 | 21:13 | מאת: ענבל חזקיה-חלפון

שלום תמיר, בתי הספר לפסיכותרפיה בארץ כיום הם רבים ומגוונים: פסיכותרפיה פסיכואנליטית, פסיכותרפיה קוגניטיבית –התנהגותית, פסיכותרפיה אינטגרטיבית, פסיכותרפיה קהילתית, פסיכותרפיה בודהיסטית, פסיכותרפיה יונגיאנית, פסיכותרפיה קצרת מועד ועוד ועוד... לכן, על אף בקשתך שהתשובה תבוא מכאן, אין מנוס מחיפוש עצמאי שלך באתרי האינטרנט, לבדוק מהו תחום הפסיכותרפיה הקרוב לליבך ואז לברר בביה"ס הרלוונטי את תנאי הקבלה. בהצלחה, ענבל

מנהל פורום פסיכותרפיה