שאלה לגבי חולשה בגוף ובנפש

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/08/2020 | 18:05 | מאת: רינת

היי ליאת. כפי שאת יודעת אני נמצאת בטיפול,וכל שבועיים אני מקבלת זריקה דרך קופת חולים. אבל שלושה ימים לפני הזריקה אני מרגישה חולשה עייפות יתר ודכדוך. אשמח עם תסכימי לתת לי עצה איך להרגיש טוב בימים אלה שלפני הזריקה. אני ממש מודה לך זה חשוב לי תבורכי

היי רינת יקרה אני ממש מבינה את תחושותייך...בעיקר לנסות לחשוב חיובי אבל באמת. לדמיין שהזריקה זה משהו קטן וחולף לדמיין את זה שהיא עוזרת לך להאמין בגוף שלך עד כמה שאפשר. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה