המ. הצפה וחרדות לאחר אובדן אימא.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/01/2020 | 12:34 | מאת: אילנית קדש.

אני אם יחד ית. חד הורית לבן עשרים מאז גרושי חזרתי לבית של ט. אימא מדנת שמונים ושבע. חייתי עין אמי שלושים ושתיים שנים. אמי נפטרה לפני ארבע שנים במשך הזמן לאחר ארבע שנים אכול צף לי זה היה מצב של הדחקה בגלל שהיתי עין אימא הרבה זמן כשהיא ית גרה טיפלתי בה אבל היה לי ביטחון בחיים. לאחר ארבע שנים היה חסר לי את החופש לצאת מהבית לעבוד להיות חופשיה את מפטירה של אמי קבלתי בבום דרך הטלפון. כיום אני סובלת מחרדות כי ואין לי ביטחון להמשיך את החיים מציאות מאוד מפחידה אותי אני בחורה מאוד תלותית כשאמי הייתה בחיים ביתי כמו עטופה בתוך עולם בטוח אני עדיין גרה בבית אמי הבית ריק המיטה שלה מזכירה לי אותה אבקש שיחה ליעוץ.

היי לך אילנית נשמע שאת מתארת מצב לא קל שבו יש גם התמודדות עם אובדנה של אמא ויחד עם זה מפגש עם החיים, המציאות שגורם לך להרגיש את הלבד והתלות ביתר שאת. נשמע לי שאם תגשי לקבל עזרה רגשית בין אם בשרות הציבורי (קופת חולים) ובי ןאם בפרטי זה יכול להוות עבורך תמיכה וממש "קרש הצלה" חשוב שילווה אותך בסיטואציה כרגע. אנא פני ותבקשי שיקבלו אותך בהקדם.אם יש לך שאלות כיצד לעשות זאת את מוזמנת לכתוב פה ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה