בעיה .....................................

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/11/2019 | 16:17 | מאת: דנה

אני בחורה שנמשכת לנשים , לפני שבועיים בערך ראיתי מישהי שמצאה חן בעיני והיא גם לסבית , אז יצרתי איתה קשר ידידותי כלומר שלחתי לה הודעות והיא ענתה לי ודיברתי איתה מספר פעמים במשך שלושה ימים , בקיצור היא שלחה לי תמונה שלי וביקשה ממני גם לשלוח , ולא הסכמתי כי היא כבר ראתה אותי לפני שבועים , אך היא אומרת שרוצה לראות כי שכחה איך אני נראת , בקיצור לא רציתי לשלוח תמונה והיא כעסה עלי ואמרה לי לא להתקשר אליה ושאני לא מעניינת ושהחדשות יותר מענינות ממני ונורא נפגעתי כי לא מדברים כך אל בנאדם וגם אם היא באמת היתה רוצה לראות אותי היא היתה יוזמת מפגש ובנוסף אם באמת היה נעים לה לדבר איתי היא לא היתה מוותרת עלי בגלל תמונה .. בקיצור הקשר נותק ,וממש נפגעתי ממנה הרגשתי שהיא לא נותנת לי כבוד בדיבור הזה כשאמרה שהחדשות יותר מענינות אותה ממני ...ואני לא יודעת מי כאן אשם? האם אני אשמה ? האם היא צודקת?

היי דנה קשה לי לדעת...מצד אחד נראה שאולי זה באמת היה לה חשוב מצד שני מבינה אותך שראית בזה משהו לא נכון. ואולי הכי משמעותי זה דווקא העלבון שאמרה לך כשלא שלחת שמספר לך שהיא לא בשבילך... ליאת

19/11/2019 | 10:11 | מאת: דנה

תודה ליאת , וכן העלבון הוא המשמעותי , חשוב לי תמיד לדעת אם השיפוט שלי הוא נכון או שאולי אני טועה באבחנה לכן שואלת.. ואני חושבת שגם אם יש חוסר הסכמות בין אנשים או חילוקי דעות יש דרך להגיד.....ועצם זה שלא הסכמתי לשלוח אין זה אומר שצריך לנהוג בי בחוסר כבוד ..ומכאן העלבון שבאמת מראה לי שאדם כזה לא צריך להיות בחיים שלי...

היי דנה מבינה מה את אומרת... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה