חוסר אנרגיה ומצב רוח ירוד

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

25/07/2019 | 19:39 | מאת: דגנית

שלום. אני לא מטופלת בטיפול כזה או אחר,עובדת,יש לי משפחה מדהימה חיי בסדר גמור. אני אחרי גיל 50 ואני לא יודעת אם זה נובע מהגיל אבל אני מרגישה בשבוע האחרון חוסר מוטיבציה לעשות דברים מצב רוח ירוד עייפות במה ניתן לטפל? עשיתי את כול הבדיקות לפני כמה זמן וכול הבדיקות תקינות אשמח לעצה מעשית מה לעשות

היי דגנית קשה לי לומר לך מה לעשות כי איני מכירה אותך. אולי יש סיבות נפשיות שמציקות כרגע ושווה לברר מהן? בטיפול או עם חברה טובה /בן זוג או גם עם עצמך. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה