התמודדות עם משבר רגשי וקונפליקטים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/03/2019 | 14:52 | מאת: שרון

אני בת 42. עובדת מתפקדת רק שבשעות הערב אני נכנסת למין קונפליקטים כליליים עם עצמי אני איבדתי חבר טוב לפני כחודשיים ומאז אין לי חשק לתפקד בערב אני עובדת עד הערב גם התחביבים שהיו לי אין לי חשק לעשות אותם אני אני כול הזמן חושבת עם עצמי איך לצאת מזה עם כן לצאת למשל או לא לצאת או עם כן לחזור למה שאהבתי לעשות או לא. ההרגשה לא מאפשרת לי את זה. אני כל ערב במחשבות מדכאות חסרת מוטיבציה מה הפתרון שניתן לעשות כדי להתמודד? לחזור לשמחה לחיוניות לחיים המלאים שהיו לי?

היי שרון את מספרת שאיבדת חבר טוב... יש תקופת אבל את רק חודשיים אחרי...שבה ממש מובן אם מרגישים חוסר חשק וחוסר שמחה עצב או אף דיכאון. אולי כדאי לתת לעצמך זמן להתאבל ולנסות לא להלחץ מכך שאת מרגישה את כל זה... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה