טכניקות לאינטיליגנציה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/01/2019 | 17:08 | מאת: ויקטור

אני מעוניין לדעת איך לשפר/לפתח את כושר הלמידה בשביל ללמוד/להבין מהר יותר טוב יותר כמו איך להגיע ממקום למקום+תפקיד חדש בעבודה וכו' ? כי אני קצת מתקשה בזה

היי ויקטור קשה לי להבין ממה שכתבת היכן נעוץ הקושי כי אתה מתאר מספר דברים שונים להגיע ממקום למקום שונה מהסתגלות לתפקיד חדש ניתן לחשוב על הנושא של קשיי למידה שלזה אפשר לעבור איבחון ואז ממקדים היכן הקושי וגם לומדים איך לעמוד מולו או שאולי מדובר בחרדות או קושי סביב התנהלות מסויימת כמו מציאת עבודה או הסתגלות אליה וכאן מדובר במשהו יותר רגשי. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה