טיפול רגשי בדיכאון וחרדות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

11/01/2018 | 10:23 | מאת: סיגל

היי. הייתי שמחה לדעת באיזה שיטה מטפלים בטיפול רגשי בדיכאון וחרדות בטיפול פסיכותרפיסטי אני רוצה ללכת לנסות לטיפול ולכן אני שואלת לראות עם זה מתאים לי. אני אשמח מאד לדעת מה שיטת הטיפול. תודה רבה

היי סיגל יש כל מיני שיטות לטיפול בדכאון ובחרדות. אוכל לספר על חלקן: יש טיפול דינאמי שבו מעבדים ומקשיבים לסיפור החיים מנסים לראות מה הביא לחרדה ולדכאון מהו בכאב שטמון שם ואינו מעוכל. יש טיפול קוגנטיבי התנהגותי שבו מטפלים בסימפטומים מלמדים טכניקות לוויסות עצמי והרגעב של החרדה וכן עידוד לפעולות שעשויות לעזור להתמודדות עם המצבים שיוצר הדיכאון. יש טיפול אינטגרטיבי שבו מנסים לחבר בין השניים ועוד... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה