עזרה עצמית במשבר רגשי ודיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

20/12/2017 | 17:26 | מאת: שרה

אשמח לעצה איך אוכל לעזור לעצמי אני נמצאת בתקופת משבר רגשי עכשיו וקצת מדוכדכת כאלטרנטיבה לטיפול אשמח לקבל עצה אחת קטנה איך להתמודד עם דיכאון כעזרה עצמית,תודה.

היי שרה קשה לי לתת עיצות שכאלו מבלי להכירך בגדול יש כל מיני דברים שיכולים לעזור שאינם טיוול השאלה למה את מתחברת. - ספורט - מפגשים עם אנשים אהובים ותומכים מדיטציה - דיקור סיני - הילינג שיאצו ועוד - קריאה של הספר "בוחרים להרגיש טוב."..ספר חשוב לעזרה עצמית בדיכאון שינה טובה עד כמה שאפשר והקפדה על תזונה הצטרפות למסגרת חברתית ועוד כל מה שעשוי להגביר הנאות בחייך וכרוך בפעילות עשוי ללעזור ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה