אובדן של קרוב משפחה מאד קרוב

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

17/09/2017 | 06:18 | מאת: רינת

שנה טובה ליאת. עברתי לפני שבוע אובדן של קרוב משפחה מאוד קרוב לפני שבוע הוא נפטר ועברתי שבוע לא פשוט עם חוסר שינה כמעט ולא ישנתי בלילות דיכאון היום זה פעם ראשונה שישנתי טוב בלילה הייתי מאוד קרובה לקרוב משפחה הוא לא היה רק קרוב משפחה הוא היה כמו אבא בשבילי אני מרגישה שלאט לאט אני מתאוששת אבל אני רוצה לחזור ולהיות במיטבי. אשמח אם תוכלי לתת לי עצה איך להתאושש ולחזור לחיים שמחים חיוניים ואנרגטיים שהיו לי קודם איך לחזור לחזור לשגרה שהיתה לי זה מאד חשוב לי העצה שלך זה יעזור לי מאד וישמח אותי ויקל עלי בהזדמנות זאת אני מאחלת לך שנה טובה ומתוקה לך ולכל חברי הפורום.תודה ליאת

היי רינת אובדן של מישו קרוב זה כואב. מאד מאד... מעלה הרבה רגשות מכל מיני סוגים ותגובות פיזיות ולעיתים גם דיכאון או חוסר שינה. הזמן קצר מאד מאז שהוא נפטר. אין דרך אמיתית שבה ניתן לקצר תהליכי אבל ולאבל יש משמעות אנחנו לא יכולים תמיד להרגיש רגשות מהנים או נעימים. אפשר לנסות לחזור לשגרה ועדיין זה בסדר להמשיך לתת מקום לאבל וכל מה שהוא מעלה. לאט לאט מאמינה זתחזרי גם למקום האנרגטי והשמח. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה