תודה על ההקשבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

16/06/2017 | 07:36 | מאת: אין כוח

ליאת בוקר טוב. חשבתי שמתחיל להסתדר, אז חשבתי. חשבתי שאולי יש קצה, קצה של משהו חיובי, אז חשבתי. הכל התרסק בבת אחת!!! לא רואה שום אור!!! לא רואה שום טעם!!! נראה לי שמבינה שהכל גדול עלי!!! אז כניראה שאסיק את המסכנות. תודה רבה על ההקשבה.

היי לך מה שכתבת מעורר דאגה רבה ואני מקווה שאת כן נעזרת במישהו או מישהי לקבלת איזושהי תמיכה והקשבה בכל זאת יותר משמעותית מפה. יש את עמותת סהר אשר נותנת סיוע נפשי דרך הרשת אולי כדאי להעזר גם בהם. לעיתים יש רגעים שבהם נדמה שהכל נסגר ולא רואים אור אלא רק אפילה בדר"כ זה גם מגיע יחד עם תחושת בדידות וההרגשה שלאיש לא אכפת והכאב גדול. אני מאד מבינה את זה ! אבל כמעט תמיד גם בתוך החושך ניתן להושיט יד למישהו וגם להרגיש אז שיש ת מ י ד מי שתופס את היד המושטת לעזרה גם אם זה רק בן אדם אחד- זה מספיק כדי להתחיל להתרומם. לעיתים תחושת האפילה היא בכלל כתוצאה מאיזשהו דכאון שמצמצם את החשיבה ולא מאפשר לנו לחשוב על דרכים נוספות אבל גם לדכאון יש פתרון. מקווה שתמצאי את היד המושטת שלך... אני הושטתי קצת כרגע אולי גם זה יעזור במשהו ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה