מבוקש/ אדמיאל קוסמן

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/06/2017 | 20:35 | מאת: sigal

מְבֻקָּשׁ מָקוֹם שָׁקֵט עָלָיו תּוּנַח הַנֶּפֶשׁ. לְכַמָּה רְגָעִים בִּלְבַד. מְבֻקָּשׁ מָקוֹם שֶׁיְּשַׁמֵּשׁ מִדְרָךְ לְכַף הָרֶגֶל. לְכַמָּה רְגָעִים בִּלְבַד. מְבֻקָּשׁ עָצִיץ, עָלֶה, גִּבְעוֹל, אוֹ שִׂיחַ, שֶׁלֺּא יָקוּם וְיִתְקַפֵּל כְּשֶׁהִיא תָּבוֹא. לְכַמָּה רְגָעִים בִּלְבַד. מְבֻקָּשׁ דִּבּוּר אֶחָד, נָקִי, נָעִים וְחַם שֶׁיְּשַׁמֵּשׁ סַפְסָל, מִקְלָט, לְמִישֶׁהִי, קְרוֹבָה שֶׁלִּי, יַלְדָּה-יוֹנָה, נַפְשִׁי שֶׁלִּי, אֲשֶׁר יָצְאָה מִן הַתֵּבָה, לְכַמָּה רְגָעִים, בִּשְׁעוֹת הַבֺּקֶר, וְלֺא מָצְאָה מֵאָז מָנוֹחַ לְרַגְלָהּ. ליאת ... מסתובבת סביב עצמי במעגלים נפשי לא מוצאת מנוחה לעצמה עצבות ובכי פנימיים אבודה ילדה עצובה

היי סיגל איזה שיר יפה יפה... תיכף אכתוב למעלה שיר שראיתי היום תקראי אותו ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה