דיכאון שתוקף אותי בפתאומיות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

29/03/2017 | 15:26 | מאת: ורד

אני בת 35 יש מצבים לפעמים שתוקפים אותי דיכאונות ובגלל זה קשה לי לצאת מהבית. כשזה לא קורה לי אני יוצאת הרבה בחיים לא חסרי לי כלום יש לי עבודה חברים משפחה אוהבת אבל באיזשהו מקום לפעמים אני מרגישה ריקנות מסוימת אצלי וזה מביא אותי למצב של דיכאון אפילו יום שלם. אפילו ללא סיבה. איך אני יכולה לטפל בעצמי גם לבד?

היי ורד את מדברת על ריקנות שתוקפת אותך שלא ברור מהי חושבת שקשה להבין מצבים כאלו לבד בכל אופן יש כמה דברים שיכולים לעזור: ספורט הגברת פעילויות מהנות תמיכה חברתית וקהילה כמובן שאלו תשובות מאד מאד כלליות ולכן יתכן שאינם מתאימות לך למה חשוב לך לטפל בזה לבד? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה