עזרה עצמית בדיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/03/2017 | 13:15 | מאת: עירית

הי. מדי פעם תוקפות אותי מועקות ומחשבות שליליות,אני לא מעוניינת כרגע ללכת לטיפול אני רוצה כעזרה עצמית לצאת מזה. האם יש דרכים שאת יכולה לתת לי כדי לעזור לעצמי לבד לצאת מתחושות אלו של דיכאון וחרדה? אגב אני לוקחת ציפרלקס נגד דיכאון אבל זה לא ממש עוזר ניסיתי טיפולים אבל זה לא היה זה. אשמח מאוד עם יש לך מה להציע לי כדי לעזור לעצמי לבד בינתיים. תודה

היי עירית אפשר לעשות כמה דברים כדי לעזור לעצמך: ספורט מדיטציה הגברת פעילויות ההנאה בחיים (מה שמרגיש לך כהנאה) צימצום פעולות פאסיביות יותר (כמו שהיה רבה במיטה) מפגש עם אנשים שנעימים לך קריאת ספרי עזרה עצמית מקווה שתרגישי טוב יותר... ליאת

19/03/2017 | 18:30 | מאת: עירית

אני מודה לך

20/03/2017 | 11:40 | מאת: עירית

בקשר לספרי עזרה עצמית אשמח עם את יודעת כי אולי אקנה איזה ספר לעזור לעצמי איזה ספרים יש לעזרה עצמית עם את מכירה שאת יכולה להמליץ לי? רק עם את במקרה יודעת אשמח לעזרה. אני מודה לך.

היי עירית יש ספר שעוסק בדיכאון "בוחרים להרגיש טוב" אני אישית גם אוהבת מאד את הספרים של פמה צודרון שאינם עוסקים ישירות בדיכאון אך יש בהם משהו מאד מרגיע ומקרקע ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה