ריקנות בחיים ודיכאון תמידי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

13/03/2017 | 10:53 | מאת: כרמית

אני בת 45 לא עובדת לא נשואה אני מרגישה ריקנות מבפנים חוסר עניין בדברים שאהבתי לעשות גם מבחינת אהבה אני מרגישה ריקנות אין לי כרגע אהבה וזה מפריע לי גם אין לי כרגע איפה להכיר גם תחביבים שאהבתי איבדתי עניין אני ממש רוצה לחזור לעצמי ואני לא יודעת איך כתוצאה מזה אני מרגישה דיכאון קל וזה קשה. אשמח עם תוכלי לסייע לי או לתת לי טיפ קטנטן איך להרגיש יותר טוב מבחינה רגשית איך לצאת מהריקנות שאני מרגישה. אני מודה לך חג פורים שמח.

היי כרמית אמרתי כאן בעבר ואומר שוב אני לא חושבת שיכולה לתת "טיפים" ליציאה ממצב בחיים. בודאי אם אינני מכירה אותך. אני כן יכולה לומר שמבינה את מה שאת מרגישה שלפעמים גם דיכאון קל הוא משהו שאפשר לטפל בו בין אם בשיחות ובין אם בטיפול תרופתי או שניהם גם יחד. לנסות להכיר אנשים דרך תחומי עניין משותפים, אולי אפילו לחפש איזו קבוצה להשתייך אליה. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה