ישראל

דיון מתוך פורום  דם טבורי

22/07/2013 | 01:13 | מאת: מרווה

שלום רב אני אמא לילד בן כמעט שמונה שנים אשר יש לו בעיה נוירולוגית פריפית אשר מגבילה אותו במידה רבה בשימוש ברגליים (משתמש בהליכון) אני עכשיו שמעתי על הנושא דם טבורי למי אפשר לנסות להתייעץ איתו לגבי השתלות ושימור גם. ??????

24/07/2013 | 13:48 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

למרווה שלום, איני יודע מה הגורם לבעיה הנוירולוגית המתוארת ולכן לא אוכל לתת מענה מספק. יחד עם זאת אציין כי מתבצע ניסוי קליני לטיפול בילדים הסובלים משיתוק מוחין ובמסגרת זו יש בין השאר גם מוגבלויות תנועה. התנאים לכניסה לניסוי הם: 1. ילדים עד יום הולדתם השביעי, 2. שמורה מנת דם טבורי של הילד עצמו. ארבעה ילדים מישראל משתתפים בניסוי. פרטים נוספים תוכלי למצוא באתר טבורית: www.taburit.co.il חפשי "שיתוק מוחין". אשמח לענות על שאלות נוספות. בברכה, ד"ר גניגר

מנהל פורום דם טבורי