עפעף נפול חודש וחצי אחרי בוטוקס

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

24/09/2019 | 09:51 | מאת: אני

היי רופאה לא מיומנת הזריקה לי בוטוקס ממש מתחת לגבה אחת בלבד (מוזר). העפעף נפל רק אחרי שבועיים. היום חודש וחצי אחרי הוא עדיין נפול, ויש אי סימטריה בין העיניים. האם יש מצב שלא יחלוף??? ואיך אוכל לזרז את סילוק החומר בעצמי?

שלום! אכן, בוטוקס בהזרקה תחת הגבה יכול לעבור דיפוזיה לעפעף העליון ולגרום למניחה זמנית של העפעף במגנון של שיתוק / חולשה של הלבטור פלפבראליס (השריר המרים את העפעף). בד"כ תוך 3-4 חודשים ההשפעה חולפת. על מנת להרים העפעף כאמצעי ביניים - ניתן לטפטף טיפות עיניים כמו אלפאגן או איופידין. בברכת בריאות, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים