אחרי מיני מעקף _ שינויים

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

25/07/2020 | 11:18 | מאת: רואא

שלום אני בת 22 עברתי ניתוח מיני מעקף לפני 3 שנים הייתי שוקלת בהתחלה 122 ק"ג _ 167 ס"מ . ירדתי 40ק"ג המשקל הייה עומד על 82 והיום שוקלת 85. עדיין מרגישה שאני שמנה כי באמת אני שמנה יש לי בטן גדולה , יש לי שתי בעיות: 1) אני אוכלת הכל ללא הגבלה .. לא מרגישה שיש לי קיבה קטנה הכמיויות גדלו והייתי מסוגלת לאכול כרגיל משבוע הרשאון לאחר הניתוח הגוף שלי מקבל הכל . מה לעשות ? מה ההמלצה? המצב הזה כואב לי . 2) לאחר הניתוח ועד היום לפחות פעמיים בשבוע סובלת מצניחת סוכר בדם , מרגישה רעד, הזעה , רעב ואי שקט. האם אני צריכה טיפול? מה ההמלצה שלך ד"ר??

בוקר טוב רק היום חזרתי מבידוד. יש שתי בעיות אצלך : 1. את לא מרוצה מהירידה במשקל 2. תסמונת ההצפה קרוב לוודאי בקשר לירידה במשקל את צריכה להתייעץ עם הרופא המנתח . יש צורך בהערכת אנדקרינולג , הערכת דיאטנית . הייעוצים האלה לפעמים נותנים תוצאות טובות ולפעמים לא . את חייבת במעקב צמוד במרפאה הבריאטרית. בקשר לנושא ההצפה להימנע ממאכל מתוק, לשכב אחרי אורות, להתייעץ עם הדיאטנית . אם זה לא מסתדר תוך נא לחזור לכירורג המנתח . יום טוב

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר