ניתוח בריאטרי ללא הסכמת פסיכיאטרית

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

29/03/2018 | 23:14 | מאת: לינדה

שלום רב אני בת 35 גובה 173 משקל כ120 ק"ג מעונינת לעבור ניתוח בריאטרי אך לצערי הפסיכיאטרית שלי אמרה שלא תאשר לי (אני מטופלת בסרנדה 100 מ"ג כבר כמה שנים)מה אני יכולה לעשות?

חלק מהכנת המועמדים לניתוח בריאטרי היא הערכת פסיכיאטר . המטרה להערכת זאת היא עזרת והגנת המועמד לניתוח . הפסיכיאטר מתבקש להעריך אם המועמד לניתוח יכול לחתום על הסכמה מדעת , מסוגל לשנות הרגלי אכילה , אם יש צורך בשנוי תרופות פסיכיטריות או שנוי מינון . הוא מתבקש להעריך הנזק הנפשי של הניתוח על החולה ולהעריך טוב הציפיות של המועמד לאחר הניתוח. יש מצבים שהניתוח מסכן המנותח מבחינה נפשית והמערכת חייבת להיות מוכנה ולמנוע נזק עצמי. מכאן חלק מהמועמדים לניתוח חייבים בהערכת ואישור פסיכיאטר לפני ההתערבות. בהצלחה ד"ר ג'זמאוי ג'מאל

12/09/2019 | 13:04 | מאת: אסתר

אני גם נוטלת סרנדה כמה שנים 250 מג כל יום והפסיכיאטריה נתנה לי אישור לעבור את הניתוח ואפילו המליצה הפחד שלי אם זה באמת לא יפגע בי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר