מעוניינת לעבור ניתוח TVT

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

23/05/2018 | 13:29 | מאת: ענת

שלום רב, אני בת 41 וסובלת מדליפת שתן יומיומית, אני לא מסוגלת להתאפק והשתן פשוט יוצא ממני, אני לא יכולה לשהות במקומות שאין שירותים קרובים ונמאס לי לחיות ככה. עשיתי התעמלות של חיזוק רצפת האגן וזה ממש לא עזר. שמעתי על ניתוח TVT והייתי מאוד רוצה לעבור אותו. האם אתה מבצע את הניתוח ואם לא אשמח לקבל שם של רופא מומלץ ומה עלות של ניתוח כזה באופן פרטי? תודה רבה

ענת שלום, כמומחה באורוגינקולוגיה בוודאי שאני מבצע את הניתוח אבל בכל מקרה נחוץ לראותך במרפאה להערכה על מנת לברר את המנגנון שגורם לדליפת השתן לוודא שניתוח TVT (השמת סרט תת-שופכתי) זהו הפתרון המתאים ביותר לבעייתך. הפורום מטבע הדברים עוסק במהות הבעייה הרפואית ולא בעלויות ובפרטים בירוקרטיים. במידה שתהיי מעוניינת ניתן לתאם פגישה במרפאה בטל' 054-6557226 או 072-3728083. בברכה, ד"ר בני פיינר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן