ניתוח לחיזוק ריצפת האגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

17/07/2017 | 14:03 | מאת: נאוה

לפני שבעה חודשים עברתי ניתוח לחיזוק ריצפת האגן TVT אחורי וקדמי אני סובלת מכאבים בצד השמאלי של הנרתיק בבדיקה ידנית אצל גניקולוג הוא אכן מצא את נקודת החיבור שמאוד כואבת האם יתכן שאחרי כל כל הרבה זמן עדיין קיימת צלקת הכאבים בלתי נסבלים כשאני שמה נר וולטרן זה עוזר אבל עד מתי ?

נאוה שלום, ראשית לא ברור לי לחלוטין מה בדיוק עברת כיוון שלא קיים TVT אחורי. שנית כאב לאחר ניתוח לא בהכרח נובע מצלקת, ולעיתים קשור בגרוי של סיבי עצב אשר נגרם ע"י סרט ה-TVT. במרבית המקרים הכאב חולף מעצמו אך אם זה לא קרה עד כה כדאי לטפל בצורה מכוונת ע"י פיזיותרפיה מכוונת, טיפול תרופתי, לשקול הזרקה מקומית של תרופה אנטי-דלקתית ולעיתים אין מנוס מלחתוך את הסרט בחדר ניתוח. בברכה, ד"ר בני פיינר

17/07/2017 | 18:30 | מאת: נאוה

תודה על התשובה המהירה הניתוח שעברתי TVT/קולפורפיה Colposacropexy with synthetic graft Anterior colporrhaphy with urethrocele repair Posterior colporrhaphy אני בת 69 וסובלת מהכאבים בצד שמאל בעומק הנרתיק בכל מקרה אני מחכה שיצרו איתי קשר מהמדיקל על מנת לקבוע תור אליך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן