נזק קשה לסחוס

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

31/10/2013 | 16:16 | מאת: אמיר

לפני כשלוש שנים לאור כאבי ברך לאחר נפילה במדרגות נעשתה לי ארטוסקופיה שאלה הממצאים נמצא קרע רדיאלי בחצי הרוחבי של המיניסקוס הלטרלי נעשתה הטריה נזק קשה לסחוס הפמורלי המגיאלי נעשתה הטריה עד עצם מדממת לאחר ניתוח זה לא הצלחתי ללכת וסבלתי מכאבי תופת לאחר כ 6 חודשים נעשתה עוד ארטוסקייה שבה נערכה מניסקטומיה חלקית בברך עם פגיעה סחוסית בעצם השוק אך זה לא עזר כאבי התופת בברך היו איומים וביצעו לי עוד ניתוח נוירוטומיה של עצב הספנוס לאחר מכן פשוט שריר שלם מהארבע ראשים בחלק הפניני של הברך פשוט נעלם ויש דלדול של כ 8 ס"מ וחוסר יכולת לדרוך על הברך עם כאבים שורפים עד דוקרים מהברך לכיוון הקרסול הייתי במרפאת כאב כשנה זה לא עזר קבעו שזו סוג של תסמונת rsd מתנייד בכסא גלגלים לכול מרחק מעל 20 מטר פשוט נכנס הכאב השטני ופשוט משתק אותי נ.ב כול זה קרה מנפילה מהמדרגות בעבודה תודה על הסבריכם

RSD הינה תסמונת בה כתוצאה מגירוי מכאני ואפילו קל נוצרת רגישות יתר של העצב המשדר תחושת כאב גם ללא גירוי. לכן יש כאבים עזים שאינן מכאניים וברור שניתוח לא יקל. ממליץ שתפנה לדר' וטין מבית החולים רעות

מנהלי פורום פגיעות סחוס