טרומבוזה ברגל ימין בעקבות נפיחות

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/06/2020 | 13:37 | מאת: מאיר

אני בן 53 עושה ספורט על יום רץ 10 קמ ,לא מעשן ולא שותה ,לא סובל עד כמה שידוע לי ממחלות או כולסטרול או סכרת ,התנפח לי השבוע בשוק רגל ימין השבוע השריר עשיתי אולטרא סאונד ואושפזתי ליומיים ,עם המלצה לקחת אליקיוס 10 מג ל6 ימים פעמיים ביום ואחכ לשלושה חודשים 5 מג פעמיים ביום,אני מצרף את תוצאת האולטרא סאונד שנעשה לי בבית חולים , 1האם זה מסוכן? אני יכול להמשיך להתאמן ? לאחר שיעבור לי הכאב 2 האם עכשיו כל החיים אני צריך לקחת מדללים? 3האם לקיחת צמח טיבעי ליקוריץ עוזר? מומלץ? 4מה עוד אני יכול לעשות על מנת לטפל בזה? על מנת להקל עליי 4 מבריאים מזה? 5 האם טיסות מסוכנות עכשיו?

14/06/2020 | 10:15 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא רואה הסונר אך לפי הטיפול פקקת עמוקה לכן טיפול מונע ל3 חודשים בעוד 6 שבועיןת יכול לחזור לפעילות מתונה עד אז הייתי מבצע הליכה בלבד ולא ז סקוטינג נא להתיעץ עם רופא מטפל

מנהל פורום כלי דם ורידים