ורידים בולטים לעין מתחת לעור

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/05/2020 | 11:22 | מאת: טאי

בת 25 עם השמנת יתר (120 ק״ג) ולחץ דם גבוה אשר מאוזן בעזרת כדורים בבוקר דופלקס 160/10, חצי טבליה דיזותיאזיד ובערב קרדילוק 2.5 מ״ג. בחודש האחרון יש לי כל מיני מיחושים באזור החזה והסביבה שבאים והולכים לפעמים דקירות, לפעמים כאב מעורפל ולא ברור. רופא המשפחה אומר שבגלל הגיל והלחץ הדם המאוזן זה חומציות בקיבה ונתן לי אומפרקדס שכרגע אני נוטלת שבוע. הייתי בחודש האחרון פעמיים במוקד עשו לי אק״ג וצילום חזה שהיה תקין. ביקרתי במיון גם בעקבות התקף כאב מאוד חזק בלילה ברום הבטן נעשה אק״ג ובדיקות דם לשלילת התקף לב יצא תקין. עדיין הכאבים מידי יום חוזרים והולכים כמו מעיין דקירות ואי נוחות ולפעמים מלווה בשלשולים. שמתי לב ממתי שהכל התחיל שהורידים שלי הנראים לעין בגוף משתנים. לפעמים מאוד מאוד בולטים ולפעמים דהויים וזה נראה לי קצת מוזר, זה קורה באזור החזה, כפות הרגליים והזרועות והכפתיים. ורידים שבדרך כלל בולטים ונראים לעין אצלי (כל החיים) נראים דהויים וורידים שלא ראיתי מעולם פתאום רואה אותם..וזה כל הזמן משתנה פתאום רואים אותם ופתאום לא כל כך. מה זה? יש לציין שאלו לא ורידים של דליות אלא הורידים שרואים מתחת לעור השקוף. ממה זה יכול להיות? האם יש קשר? מומלץ לבדוק משהו?

14/05/2020 | 12:13 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא נשמע שכל התלונות קשורות לורידים כי ורידים לא נותנים אף אחת מהתלונות וההרגשות שפירטת . ממליץ למעקב ובדיקת רופא משפחה

מנהל פורום כלי דם ורידים