דלקת שושנה ברגל-אֶריזיפֶּלָס

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/12/2019 | 10:40 | מאת: Baruh

שלום דוקטור לאבא שלי יש דלקת קשה בשוק של הרגל הימני. השוק כולו אדום ,כאבים חזקים בלתי נסבלים כל הזמן. בדיקה על קולית של דופלר ורידי גפיים תחתונות לא הדגימה סימני DVT או אי ספיקה לכל האורך של מערכת ורידית עמוקה בגפיים התחתונות. רופא כלי דם בוריס יופה אבחין שזה צלוליטיס או אריסיפלס ונתן פניצילין- PENRAFA שאותו הוא נוטל כבר שבוע -2 טבליות (500 מג) ביום, ולפני זה הוא היה נוטל ZINAT במשך שבועיים, הוא גם נוטל משכך כאב -XEFO אבל כל זה לא עוזר וכאבים חריפים ממשיכים מה אפשר לעשות? מה אתה יכול להמליץ

15/12/2019 | 12:48 | מאת: ד"ר רם אברהמי

אם עדיין יש חום ולא מגיב לטיפול דרך הפה יש לתת טיפול דרך הוריד צפזולין אם מגיב ואין חום אז סבלנות רגל מורמת קומפרסים לעור

מנהל פורום כלי דם ורידים