שטפי דם נפיחות וחום במגע לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

19/06/2019 | 13:40 | מאת: דור

היי ד"ר אברהמי, אודה על עזרתך. קרובת המשפחה שלי נפלה לפני כשבוע בחו"ל כמה שעות לפני טיסתה ארצה על הברך ללא שיפשוף או פצע פתוח. לאחר כמה ימים הברך התנפחה, מעל הברך עד לקרסול הרגל התמלאה בשטפי דם צהובים ואדומים ואיזור הברך נפוח, אדום, חם ורגיש למגע. רופאת המשפחה המליצה על טיפול אנטיביוטי, לא נעשה xray או us. חשוב לי לציין שמדובר באישה שסובלת מבעיות במערכת הדם, עברה ניתוח בעורק המפשעה בגיל צעיר עקב חסימה, איבדה ראיה בעין אחת עקב קריש דם לאחר טיסה ולפני כשנתיים עברה ניתוח מעקפים-לב. חוששת שאין משהו שמתפספס. תודה מראש!

19/06/2019 | 14:59 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא מראה שזקוקה לאנטיביטיקה אלא אם חום וזיהום קומפרסים מקומי תמיד טוב לטוקח זמן לספיגה של המטומה בכל מקרה ניתן להגיע ליעוץ אך לא נשמע בעיתי

מנהל פורום כלי דם ורידים