פקקת בורידים??!! מלווה בנפיחות אודם וכאבים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

04/05/2019 | 00:46 | מאת: מיקי

היי... מזה כמה ימים יש לי אודם -תפזורת של כתמים אדומים בקרסול שמלווה בכאבים ומתנפח במהלך היום עקב עמידה .. המקום כואב אדום ומגרד!! בעבר לפני כמה שנים גם היתה לי את התופעה הזו. הנני נוטלת אדוויל פורטה שמרגיע קצת... תופעה זו הינה בגלים כל פעם לכמה ימים עם כאבים עזים ואפילו חוסר יכולת לדרוך דריכה מלאה על כף הרגל . אוסיף לציין כי בעבר עברתי סידרת טיפולים להזרקה לוורידים ואף ניתוח וטיפול רדיו . בעבר לא הצלחתי לקבל שום אבחנה מדוייקת למעט ״שושנת יריחו״!!???? הסימפטומים לא תואמים בכלל. הנני בת 46 רזה מתאמנת באופן קבוע ומעשנת ...😏 אודה לאיבחון מהיר ומדוייק ..

05/05/2019 | 09:13 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא ניתן לאבחן ללא בדיקה כי יתכן דלקת בורידים או דלקת במפרק קרסול וכף רגל ממליץ לבדיקת כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים