אי ספיקה וריד פמורליס שטחי

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/08/2018 | 21:00 | מאת: ירווא

הופעתי ע"י הרופא המטפל לאולטרא סאונד לאחר שהתלוננתי על שריר תאומים תפוס ברגל שמאל. התוצאות חד משמעיות - אי ספיקה של וריד הפמורליס השטחים. מצרף את דף התוצאות. הרופא שלי אמר לי שיש תופעה בספורט סבולת של התיבשות חלקית הגורמת לקריש דם ויחד עם התכווצויות התופעה עוד יותר מוגברת. הופנתי לרופא כירורג מומחה לכלי דם. האם עד פגישת הייעוץ איתו אסור לי לעסוק בספורט : ריצה למרחקים 10ק"מ ויותר או רכיבה על אופניים של יותר משלוש שעות ? או אולי אני יכול בינתיים לעסוק השחיה?

21/08/2018 | 14:05 | מאת: אי ספיקה

לא רואה ולא בודק תוצאות מצורפות אך אם רק אי ספיקה ללא פקקת אז אים בעיה להמשך ספורט אם יש פקקת אז לבדיקה מידית במיון או כירורג כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים