המטומה ללא חבלה בשוק שמאל אחורי

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

01/08/2018 | 19:03 | מאת: עדי

שלום רב, הופיע לי סימן כחול חלש (חלבי) בשוק שמאל אחורית, באזור בו מסתיים השריר הגדול בשוק. המקום כואב ונוקשה, גם קצת בדריכה, ובכלל חשה כאבים אמורפיים בשוק שמאל. באוק' 17, יצא לי גוש (בלוטה) באותו אזור ברגל ימין שהיה נטול צבע ועם הזמן נהיה כחלחל. אז, הרגל כאבה בדריכה ובכלל. באותו לילה שהגוש יצא, היו לי כאבים חזקים ברגליים. עשו אולטראסאונד ונמצא גוש - נכתב שכנראה המטומה. (עם הזמן הגוש ירד, וכמה חודשים אחר כך שוב הופיעו לי כאבים חזקים ברגל בדריכה ובכלל, ואחרי כמה חודש-חודשיים עבר). בשני המקרים הנל, הנוכחי והקודם, לא קיבלתי מכה - בפירוש לא. יש לציין כי מעבר לזה אני סובלת מקפיצות שרירים, כאבים, נימולים וכדומה - אשר הולכים ובאים, ועוד תופעות, מה שכרגע נמצא עדיין בבירור רפואי. מראש לא הבנתי למה יש סיבה לגוש ההמטומה לצוץ לי ככה באמצע הלילה מבלי לקבל מכה. ולמה כמעט אותו דבר קורה לי עכשיו ברגל שמאל..? האם יש סיבה ללכת למומחה כלי דם, או אולי מומחה אחר? תודה רבה

02/08/2018 | 07:51 | מאת: כאבי שוק

כנרה מהתכווציות שרירים קרע מזערי בסיבי שריר ואז מופיע ההמטומה כמובן שיחלוף ממליץ לנסות יוגה חימום והרפיה של רגליים לפני ואחרי ספורט טניתן לנסות ANTI LEG CRAMPS תרופה נגד התכווציות

מנהל פורום כלי דם ורידים