ורידים בולטים ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

28/07/2017 | 01:32 | מאת: תמר

שלום וברכה בין ההריון הראשון לשני נוצרו לי ורידים בולטים בחלק התחתון של ירך ימין ממש מעל הברך בצד הפנימי של הרגל. הוורידים לא כאבו. כיום לאחר חמישה הריונות כשהאחרון כלל הפרדות שליה-לידה בשבוע 27 אני מרגישה אחרי עמידה ממושכת כאב חד באיזור המדובר ואז הוורידים נהיים בולטים יותר וכואבים. וכן הרגל נהיית כבידה ומרגישה לא נוח האם זה יכול להיות קריש דם? למי כדאי ללכת ולטםל בתופעה תודה מראש

28/07/2017 | 13:14 | מאת: ורידים

כדאי לפנות לכירורג כלי דם בפקקת נ הורידים אדומים כואבים או שהרגל נפוחה לכ וכואבת לכן רנארה לא פקקת , ניתן לפנות אלי 03-6557700 בברכה דר אברהמי

מנהל פורום כלי דם ורידים