דליפת שתן לאחר ניתוח ערמונית שפירה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/11/2012 | 10:58 | מאת: חיים

לפני שנה עברתי ניתוח הסרת ערנונית מוגדלת שפירה. אני עדיין זקוק לאצמעי ספיגה לא מרגיש את דליפת השתן. אני משתין בשרותים אבל נוסף לכך מרטיב עדיין. מקבל ספזמקס אבל לא מספיק יעיל. לאחרונה קיבלתי תוספת של סימבאלתה מה הקשר של תרופה זו למצבי אני חושש ליטול אותה בגלל הסיכונים. אני נוטל קומדין בגלל בעיות נוירולוגיות

שלום לך, לעיתים לאחר ניתוח כריתת ערמונית המטופל חווה דליפת שתן, בעיקר במאמץ, כלומר בשל עליית לחץ תוך בטני כמו בעת צחוק, עיטוש או שינוי תנוחה כמו קימה מישיבה לעמידה, או פעילות גופנית מאומצת- במקרים אלו טיפול בתרופות כמו "סימבלטה" יכול להקל ולמנוע את הדליפה. בירור לדליפה אחרי ניתוח מחייב גם הסתכלות בציסטוסופיקה לתוך השלפוחית ובדיקת אורודינמיקה- שכדאי לבקש מהאורולוג המטפל שלך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת