תסמונת אהלרס דנלוס (EDS)

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

10/11/2016 | 19:32 | מאת: אנונימית

שלום רב. אני סובלת מתסמונת אהלרס דנלוס (תסמונת גנטית שנובעת מפגם בייצוג הקולגן בגוף, משפיע על אלסטיות של רקמות, גמישות יתר, וכאבי מפרקים). בעקבות תת פריקה בירך נוצרה פגיעה עצבית שגורמת לכאבים איומים באזור מפרק הירך ולאורך הירך עצמה. בימים אלה מנסים לשלול פריצת דיסק וגורמים נוספים מעמוד השדרה באמצעות בדיקת MRI. שמעתי המלצה לגשת לאוסטיופת, ושאלתי היא כיצד האוסטיופתיה יכולה לעזור לתסמונת הכרונית ממנה אני סובלת או לכאב העצבי שלי. האם מבחינתכם קיימת דרך לעזור לכאב העצבי?

28/02/2017 | 21:13 | מאת: דני שר

שלום, יתכן ויש לאוסטיאופתיה מה לסייע בבעיה שלך. אני ממליץ לך להיכנס לרשימת האוסטיאופתים בישראל, ולהתקשר לאוסטיאופת שגר קרוב אליך ולשאול אם הוא מוכן לטפל בבעיה כזו. בברכה, דני שר

11/06/2018 | 13:27 | מאת: אפרת

אוסטיאופתיה ואהלרס דנלוס זה בעיה, יכול לעזור במידה והמטפל יודע לעשות מניפולציית רקמות ממש אבל ממש מיניאטורית, אם עובד רגיל יכול לגרום לנזק. ממליצה ללכת למטפל (פיזיו/הידרו/אחר) שיןדע לעבוד עם גמישי יתר באופן שמטיב ולא יוצר פגיעות נוספות. אספנו בלינק המצורף רשימת המלצות ממטופלים עם אהלרס דנלוס בקבוצת תמיכה בפייסבוק שאנחנו חברות בה. בפנים יש גם לינק לקבוצה :) https://www.agam-hypermobile.org.il/doctors-therapists

מנהל פורום אוסטיאופתיה