המשך

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

13/02/2010 | 19:24 | מאת: ללי

שלום.אני מעתיקה שוב את ההודעה ששאלתילפני חודש: ניסיתי תרופות רבות:סימבלטה,אלטרולט,ליריקה,סרוקסט(למשך כמה חודשים טובים כול אחת מהם) ועוד תרופות נגד דכאון רבות.גם:התעמלות,פיסותרפיה,הרפיה,יוגה,טיפולים טבעים ,פסיכולוגים,הידותרפיה ועוד.. לצערי התרופה היחידה שעזרה לכול הסימפטומים היא טרמדקס.אני לוקחת אותה קבוע פעמים ביום.הבעיה היא שהרופאים עושים לי בעיות ולא תמיד נותנים לי אותה.היא מדהימה ועוזרת לי בכאבים,דכאון ועוד..רק בזכות התרופה אני קמה מהמיטה. גם פרקוסט וקלונקס עוזרים לי אבל בגלל שהם ממכרים אני משתדלת לא לקחת הרבה.פרקוסט גם מרדים אבל עוזר לכאבים חזקים.וקלונקס עוזר לי מאוד להרפיית שרירים ולהרגע. מה לעשות? קבלתי תשובה ממכם.ורציתי רק לענות שאכן אני מטופלת במרפאת כאב ,ניסתי ביופידבק(אבל לא הבנתי את הטיפול בכלל וכנראה בגלל זה זה לא עזר)וגם ניסתי את התרופות ויאפקס וונלא כמו שרשמת אבל לא עזרו לי(כמה זמן צריך לקחת אותם עד שיראה השיפור?)אני זוכרת . מה עוד אתה ממליץ?איפה ניתן לתרגל הרפייה? תודה רבה מראש

שלום ללי.לאור ניסונות תרופתיים רבים, אני מבין שאין גורם מטפל שמספק את צרכיך. יחד עם זאת דווקא בשל מורכבות הבעייה חשוב שיהיה גורם שיוכל יחד אתך לעבור שוב על כל התכשירים שנטלת, לבדוק מינונים ומשכי זמן טיפול אל מנת להמנע ממצב שבו "ניפסלות" תקופות שיתכן שלא מוצו דיין וכן על מנת לבחון את שאר האופציות הטיפוליות.

מנהל פורום דיכאון וכאב