מתי כדאי אשפוז יום פסיכיאטרי ושאלה לגבי נזעי חשמל?

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

23/08/2016 | 14:14 | מאת: נירית

צהריים מעולים, מתי כדאי ללכת לאשפוז יום פסיכיאטרי? אפשר ד"ר קודש שתספר בכללי מה הולך שם ומתי זה כדאי?, הרי זה יום יומי ובטח שלא מתאים לאחת כמוני שיוצאת מהמסגרות ומקבלת נכות על דיכאון יש EMDR? יש CBT? יש נזעי חשמל, וכן האם נזעי חשמל זה טיפול קבוע שאטצרך כל תקופה לחזור אליו או טיפול חד פעמי הכולל מספר מפגשים מצומצם בהרדמה חלקית? אחרי זה אני אמורה להגיב לטיפול תרופתי לתקופה זמנית עד שעוד פעם אצטרך נזעי חשמל או שהטיפול התרופתי יחזיק מעמד ולא אצטרך שוב פעם נזעי חשמל

שלום נירית. הרבה שאלות... אישפוז יום מתבקש כשצריך טיפול אינטנסיבי שטיפול מרפאתי אינו מספק. במסגרת אישפוז יום נעשות הרבה התערבויות הן במימד הפסיכיאטרי, כולל ניזעי חשמל, והן במימד הפסיכולוגי.

מנהל פורום דיכאון וכאב