איקסל / נוגדי דיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

03/01/2014 | 02:02 | מאת: מירית

- מותר לקחת HNS Complex של סולגאר בזמן טיפול באיקסל? HNS Complex* מכיל : MSM, ויטמין C, סיליקה, נחושת, אבץ, ל-פרולין/ל-ליזין . - בדר"כ באיזה מינונים איקסל עוזר ל- OCD? האם מותר לקחת נוגדי דיכאון עם: 1. תמצית פסיפלורה? 2. קלמנרבין? 3. כדורי גסטרו? 4. ולהשתמש בשמנים אתריים?

איני רואה כל מניעה לשילוב עם תוספי מזון המצוינים. איקסל אינה תרופה לטיפול בהפרעה כפייתית. עדיף להשתמש בתכשירים בעלי השפעה סרוטונינרגית פוטנטית יותר. לגבי גסטרו כדאי להפריד בין זמני נטילת התכשיר כיוון שיכולה להיות פגיעה מסויימת בספיגה במעי.

מנהל פורום דיכאון וכאב