קלונקס הורדת הכדור מה עושים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/10/2019 | 14:46 | מאת: איתן

שלום אני נוטל קלונקס 0.5 כבר חצי שנה 2-3 כדורים על בסיס יום יומי במהלך התקופה הזאת עקב חרדות.. רופא משפחה רשם לי עכשיו אני רוצה להפסיק אם הכדור הזה לא רוצה ליהות תלותי בו לתמיד אני בן 30 מעולם לא לקחתי כדורים מהסוג הזה ולא כדורים אחרים בכלל... אציין שהכדור עזר לי... אני יומיים בלי הכדור ומרגיש פלפיטציות,צמרמורות,רעד בגוף,חרדה מתח,לחץ כול רעש הכי קטן מפריע לי, זרמים נימול בראש מן הבזקים מן לחץ כזה בראש שהיה גם לפני האמת, חוסר תיאבון, הרגשה של הלב ועוד מלא תופעות לוואי אחרות, לא יוצא מהבית כבר כמה ימים. פעם רצתי המון והייתי עושה ספורט מתקני כוח והפסקתי בשנה האחרונה. אחרי כמה זמן של נטילה של חצי שנה תופעות הלוואי אמורות לחלוף ? חזרתי לריצה כבר חודש יכולה לעזור לי נגד התופעות לוואי של הפסקת הכדור או להחמיר ? ובכלל מה עושים מה דעתך בשביל שלא ימשיכו לי תופעות הלוואי ?

שלום איתן. קלונקס אינו טיפול אלא תרופה שניתנת לשם הרגעה לתקופה קצרה. התסמינים שאתה מתאר יכולים להתקשר להפרעת חרדה ודיכאון ואלה כיום אינן מטופלות בכלל. מציע לבצע הערכה פסיכיאטרית מלאה על מנת לאבחן את מצבך ולהתאים תוכנית טיפול מתאימה

מנהל פורום דיכאון וכאב