ירידה במינון קלונקס 3MG

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

09/10/2018 | 12:58 | מאת: ישראל

שלום ד"ר.אני בן 27 ובגלל התקפי חרדה אשר SSRI לא הועילו עבורם, נטלתי קלונקס 2 מ"ג יום יום כחמש שנים עם שיפור רב. לפני שנתיים,הועלה המינון ל-3 מ"ג. חל שיפור נוסף אבל אני מרגיש תשישות עזה, תחושה של האטה(יותר מידי)בפעילות בעבודה זאת למרות שהמנה נלקחת במרוכז בלילה לפני השינה. איך יורדים במינון ל-2.5 מ"ג? ניסיתי בעבר להוריד בעצת הרופא 0.5 מ"ג וחשתי בהטבה בעירנות כבר לאחר יומיים יחד עם זאת, לאחר 5 ימים חשתי בהחמרה בחרדות ולכן חזרתי לקחת 3 מ"ג. אודה לעצתך איך נכון לרדת במינון? האם נדרשת ירידה מדורגת יותר נניח 0.25 מ"ג משך שבוע ואז ירידה בעוד 0.25 מ"ג כך תמנע ההחמרה בחרדה?

לא נכון לבסס את הטיפול בחרדה בתרופות הרגעה כיוון שהדבר יוביל בסופו של דבר לסבילות והתמכרות. מציע לבצע הערכה פסיכיאטרית על מנת לבחון טיפול בנוגדי חרדה למרות הניסיון הלא מוצלח בעבר

09/10/2018 | 13:58 | מאת: ישראל

ומה אעשה כאשר מדובר בפרופסור בכיר לפסיכיאטריה שכועס כאשר אני מעלה כלפיו את הנושא ורואה בזאת חוסר אמון בידע שלו ובהחלטות שלו?

מנהל פורום דיכאון וכאב