ankylosis spondylitis - פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/12/2014 | 10:59 | מאת: אלירן

מהי הפעילות הגופנית המומלצת ביותר עבור כאבים כרוניים הנגרמים עקב מחלת ankylosis spondylitis ? - פזיוטרפיה ? - יוגה ? - פילאטיס ? - פעילות אחרת ?

29/12/2014 | 11:06 | מאת: אלירן

בנוסף, לגבי הטיפםול התרופתי : - האם לקיחת אטופן/ארקוקסיה מצריך לקיחת פמוטידין (ביחד) ? - מה ההשלכות של טיפול ביולוגי (רמיקייד) ? , האם מומלץ לאנשים צעירים יחסית ? אני בן 27

שלום הפעילות המומחצת היא הליכה שחייה ריצה, תרגילי גמישות. מומלץ להמנע ממשאות כבדים או ספורט הכרוך בסיכון לשברים. בשימוש ממושך בנוגדי דלקת כגון אתופן רצוי להשתמש בנוגד חומציות. תופעת הלוואי העיקרית של תרופות ביולוגיות היא סיכון מוגבר מעט לזיהומים.

מנהל פורום דלקות מפרקים