תופעות לוואי של מטוטרקסט

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/10/2013 | 23:14 | מאת: הדס

שלום רב לדר קמחי ראומטולוג אני לוקחת מזה כשנה כדורי מטוטרקסט בשל פסוריאטיק ארטריטיס. מקבלת 4 כדורים ביום אני סובלת מבחילות ובנוסף הייתי רוצה לדעת האם עייפות חזקה ושכחה או חוסר ריכוז הם גם כן תופעות לוואי מוכרות לכדור?

שלום התופעות הללו יתכנו. ניתן להתגבר על הבחילחה בעזרת תרופות ונטילת התרופה לפני השינה.

02/05/2016 | 08:15 | מאת: טובה ישראל

שלום ד"ר קמחי אני סובלת מזה שנים מאוטוארטריטיס.מחלת הפסוריאזיס התפרצה לפני 6 שנים.לאחר נסיונות של כל מיני טיפולים שלא צלחו" התחלתי טיפול במטוטרקסט וההטבה ניכרת.אבל התחילו כאבי המפרקים ושרירים.הטיפול התחיל לפני כ 4 חודשים.בשקיעת הדם ישנה עליה.ראומטולוג טוען שזו לא דלקת פרקים אלא בגלל הפסוראזיס.כרגע אני נקיה אך כאבי הגוף אינם מרפים. איך אפשר לעזור לי? בברכה ובתודה.

מנהל פורום דלקות מפרקים