דלקת פרקים על רקע פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

24/04/2013 | 19:52 | מאת: שרה

אני בת 61 סובלת כ-20 שנה מדלקת פרקים על רקע פסוריאזיס הייתי מטופלת בתקופה האחרונה בזריקות אנבארל וזריקות מטוטרקס .לצערי בנובמבר קיבלתי סרטן השד ולכן הופסקו לי כל הטיפולים הנ"ל ונתנו לי פרדזינטון , כדורים נגד כאבים ,הדלקת התפרצה לי בצורה חריפה הידיים , הרגליים והירכיים התנפחו לי ושורפות לי . שמעתי שיש כדור ערבה האם במצבי כחולת סרטן השד מותר לקחת כדור זה ?? ואם לא מה אתה המומחה מציע לי ?? משום שאני סובלת הברכיים שלי מאוד חלשות וקשה לי מאוד ללכת . תודה

שלום מותר לקחת מטוטרוקסט, ערבה, ציקלוספורין , סלזופירין וסטרואידים. ואפשר לשלב כמובן.

מנהל פורום דלקות מפרקים