שאלה לתסמונת סיוגרן -אשמח לקבל תשובה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/01/2020 | 18:40 | מאת: ציל

לאחרונה התחלתי לקחת תרופות לחץ דם . שום תרופה לא מתאימה לי להרגשתי כל הזמן חווה תופעות לוואי . גם שהספקתי ליטול יש לי יובש וטישטוש קל בראיהו כן ידיים אדומות בכף היד וכואבות. האם יתכן שזו התסמונת הזו? אני מאובחנת שנים בפיברואומיאלגיה אך תחושות כאלו מוכרות קצת ומחריפה

שלום תסמונת סיוגרן אינה נגרמת מתרופות אך ישנן תרופות היכולות לגרום ליובש בפה. יש מגוון גדול של תרופות ללחץ דם וניתן להתאים טיפול לרוב האנשים

מנהל פורום דלקות מפרקים