האם יש לי חוסר בסידן?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

03/12/2018 | 18:09 | מאת: דניאל

שלום רב, אני בן 21 ובמשך זמן רב שיש לי כאבי פרקים (גב ברכיים ידיים) בעיקר במהלך פעילות גופנית עד כדי כך שזה בלתי נסבל לרוץ. בנוסף יש לי תופעות נוספות כמו עייפות (לא משהו חריג יותר מידי אבל אני עייף מהממוצע אפשר להגיד) וציפורניים בגוון סגלגל. אני חושש שזה נובע עקב מחסור בסידן? הייתכן? איך ניתן לאבחן דבר כזה? שאלה נוספת ייתכן שכאבי הפרקים נובעים כתוצאה מכך שלקחתי בעבר ראוקוטן?

שלום חסר סידן הוא בעייה נדירה מאד ובדר,כ אינה גורמת לתופעות שתארת. כאב מפרקים בזמן פעילות קשור בדר"כ באופי הפעילות/מצב המפרקים הביסי/גמישות יתר ואפשרויות נוספות שניתן לבחון רק בתשאול פרטני ובדיקה שלך.

מנהל פורום דלקות מפרקים