אמברל גומרת אותי...בבקשה מה עושים?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/04/2018 | 10:26 | מאת: זיטה

היי לאחר שסימפוני גרם להחמרה קיבלתי אמברל ב-25/3/18 זריקה ראשונה ב-1/4/18 זריקה שנייה לא יודעת להגיד כלום על הטבה או לא במחלה אבל כרגע זה ממש לא מעניין אותי!!!! אני הולכת למות!!!! מצומררת מקור, חום גבוה, כל הגוף מלא פריחה, טשטוש בראייה, בחילה, ובעיקר חולשה נוראית כאילו כל רגע אני נעלמת.. הלכתי אתמול לרופאת משפחה ששלחה מייל פנימי לרופאה המקצועית(אליה יש לי תור ביוני ואין דרך לתקשר אתה..), ונתנה לי לעשות בדיקות.. ברור לי שבביולוגיות (ונראה לי בכימיה בכלל..), לא נוגעת בחיים..(אם אשאר בחיים).. כרגע רק רוצה שמישהו יגיד לי שאלו תופעות מוכרות ויעברו, ואולי גם משהו להקלה... עם הביולוגית בתוכי פוחדת אפילו לקחת כדור להורדת חום.. לא רוצה ללכת למיון או למוקד לרפואה דחופה(החגים האלה...) בבקשה תגידו לי שמה שאני עוברת ידוע כי הפחד מחמיר עוד יותר את הסימטומים תודה

שלום חום גבוה מחייב בדיקה מיידית אצל רופא/מיון כדי לוודא שאין מדובר בזיהום. חום ופריחה אינן תופעות לוואי מקובלות של ENBREL ומחייבות תמיד שלילת זיהום .

מנהל פורום דלקות מפרקים