חשד לas...................

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/09/2017 | 15:12 | מאת: ריקי

חשד ל AS. אם crp מוגבר עשיתי צילום רנטגן אם תוצאות ל אוסטופורוזיס ושינויים משני צידי אגן איליאקלי ניווניים . תוצאות mri בלט דיסק מרכזי L5_s1 שלוחץ על התעלה שינויים סקלרוטים פוקאלים באספקט אחורי ימין של sig אשר ניראה בחלק האיליקאלי של המפרק ללא שינויים ב sig . האם האבחנה של כל הבדיקות מראה על המשך בירור ל AS ??? אני חווה כאבים בעקבים אם נפיחות וכך גם במפרקי הידיים וכתפיים עיניים אדומות וכואבות למשך רוב היום והכי חשוב זה קישיון הבוקר ותחושת שיתוק בחלק התחתון של עמוד השידרה אם הקימה בבוקר ובשעות מנוחה . בבקשה אשמח לדעת אם זה סוג אחר של דלקת פרקים או עדיין AS ללא ראיות רדיוגרפיות .

שלום יש רמזים ל AS בסימפטומים שלך וכם ה CRP. צריך לבדוק אותך ולהחליט. האם נבדק HLAB27 ? לעיתים זה עוזר להחליט.

25/02/2018 | 22:14 | מאת: ריקה

בהמשך להודעתי ... ביצעתי mri חוזר השבוע לאחר חצי שנה שהראה : שינויים סקרלוטים סובכונדלרים בעצמות איליקאליות באיזור הגידי . סימנים של אנטזופתיה . CRP מוגבר ו HLA B27 שלילי יש לציין שמאז ה mri הראשון אני ממש סובלת מכאבים חזקים ומשתקים באיזור העכוז והאגן עם נפיחויות בקרסול . מהיא אנטזוטרפיה ?? ואיך היא מתקשרת לכאבים החזקים האילו שאני חווה ?

מנהל פורום דלקות מפרקים