יישור שיניים לינגואלי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

31/12/2009 | 17:17 | מאת: כפיר

האם יישור שיניים לינגואלי דורש זמן הסתגלות ארןך ? האם במשך תקופה יש אי נוחות רבה עד שמסתגלים?

03/01/2010 | 23:05 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום כפיר כל טיפול אורתודנטי דורש הסתגלות ובודאי כשהמכשיר מודבק בצד הפנימי של השיניים וקיים גרוי תמידי ללשון. תקופת ההסתגלות משתנה מאדם לאדם בהתאם לסף הרגישות וכושר ההסתגלות של כל אחד. בדרך כלל התהליך נמשך מספר שבועות. ההתלהבות כתוצאה מהשינויים שמתחילים להתרחש "השיניים מתחילות להתיישר" מעודדת ומקלה על התהליך.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים