רווח בין השיניים העליונות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

31/12/2009 | 17:10 | מאת: ורד

אני בת 25 והבעיה אצלי רווח בין השיניים העליונות הקדמיות שנובע מהטיה צדית של כל שן כך שהרווח הוא כפחות ממילימטר קרוב לחניכיים ו2-3 מ"מ בקצה. יתכן ויש לי עוד בעיות אורטודנטיות אך רק הרווח הנ"ל מפריע לי. האם אפשר לפתור את הבעיה באמצעות סמכים פנימים? האם עקרונית במקרה כזה ניתן להדביק את הסמכים רק על 2 השיניים הבעיתיות? או עקרונית, מה המינימום האפשרי? שאלה נוספת כמה זמן פחות או יותר אמור לקחת טיפול כזה?

03/01/2010 | 23:14 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום ורד למרות שאת רואה את הרווח בין השיניים הקדמיות בלבד, לא ניתן לבודד את הבעייה ולהתעלם מסגירת השיניים ויחסם לפנים בכלל. לעיתים נדירות הפתרון הוא מקומי. בדרך כלל יש צורך בטיפול כולל. לא ניתן לענות על שאלתך באופן עניינית מבלי שתיבדקי. ממליצה לפנות לרופא מומחה.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים